Natuurlijk vind ik het belangrijk dat jij helemaal happy bent met jouw nieuwe items. Jij blij = Ik blij!
Is de aankoop toch niet helemaal zoals verwacht of wil je misschien een andere maat? Pas de probleme! Je kunt het artikeltje met de originele kaartjes binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Ruilen

Wil je graag een artikel ruilen? Neem hiervoor even contact met mij op via info@purefemme.nl of via What’s app: 06 469 54 288

We zullen dan samen kijken naar de ruilmogelijkheden.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mijn geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@purefemme.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Heb je het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Natuurlijk mag je de kleding wel eerst passen.

Retouradres:
Pure Femme
Strovelden 22
5685 JZ Best

info@purefemme.nl

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.